Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Guangzhou Mebamy Cosmetics Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. καλλυντικών Mebamy Guangzhou, ΕΠΕ είναι επαγγελματικές καλλυντικές επιχειρήσεις που παρέχουν το cOem και την υπηρεσία ODM. Καθιερώθηκε το 2008. Το καταχωρημένο κεφάλαιο είναι Yuan 50 εκατομμυρίων, τα συνολικά προτερήματα είναι σχεδόν Yuan 500 εκατομμυρίων.

 

Σαν ιδιωτική επαγγελματική επιχείρηση cOem καλλυντικών ετικετών, Mebamy έχει τα προσόντα για τις εισαγωγές και τις εξαγωγές. Το εργαστήριό μας χτίζεται συνολικά στα πρότυπα της κκπ, με έναν τομέα 20.000 τετραγωνικών μέτρων. Η ετήσια ικανότητα παραγωγής μας προϊόντων κρέμας έχει φθάσει σε 3000 μετρικούς τόνους. Τα προϊόντα μας καλύπτουν κυρίως 3 ομάδες-φροντίδα δέρματος, προσοχή τρίχας και προσοχή σωμάτων, με χιλιάδες ποικιλίες σε όλες. Έχουμε ένα κέντρο Ε&Α με τον προηγμένο εξοπλισμό εργαστηρίων, περισσότεροι από 30 ειδικοί στον τομέα βιοχημείας και δερματολογίας που εξοπλίζεται με για να βεβαιώσουμε την καινοτομία και την καλή ποιότητα των προϊόντων. Επιπλέον, Mebamy στηρίζεται στην ισχυρή δύναμη Ε&Α της τεχνολογίας και της παραγωγής και μπορεί να καλύψει τις συγκεκριμένες απαιτήσεις των πελατών. Με περισσότερο από τη συσσώρευση και την καινοτομία 25 ετών, ήμαστε κύριοι χιλιάδων ώριμοι και σταθεροί τύποι στα προϊόντα φροντίδας δέρματος, προσοχής τρίχας και προσοχής σωμάτων ευχάριστα σε όλους τους τύπους αναγκών των πελατών. Η επιχείρησή μας έχει περάσει τις αξιολογήσεις των πιστοποιήσεων ISO9001 και GMPC. Η φακίδα που αφαιρούν την κρέμα και sunblock τα προϊόντα πέρασαν την πιστοποίηση ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ FDA. Είμαστε ο διορισμένος cOem & ο κατασκευαστής ODM για περισσότερα από δέκα διάσημα εμπορικά σήματα στην Κίνα και η υπερπόντια αγορά. Δεσμευόμαστε στα προϊόντα φροντίδας δέρματος καλής ποιότητας κατασκευής, προσοχής σωμάτων και προσοχής τρίχας, συμπεριλαμβανομένου του πετρελαίου κρέμας, πηκτωμάτων, λοσιόν, τονωτικού, μασκών και ουσίας.

 

Το Mebamy όχι μόνο συνεχίζει στην οικονομική ανάπτυξη, αλλά και αναλαμβάνει τη κοινωνική ευθύνη. Η επιχείρησή μας έχει λάβει τα επαγγελματικά πιστοποιητικά συστημάτων ελέγχου περιβάλλοντος ISO14001 και συστημάτων υγειών και ασφαλειών OHSAS18001. Στο αρμονικό περιβάλλον, Αθηνά θα παράσχει συνεχώς τα τοπ προϊόντα κατηγορίας την καλύτερη υπηρεσία και την καλύτερη πίστη.

 

Οποιεσδήποτε απαιτήσεις του ιδιωτικού μαρκαρίσματος, cOem, ημιτελή στοιχεία είναι όλη πολύ η υποδοχή. Μπορούμε επίσης να παρέχουμε ένα πλήρες σύνολο υπηρεσίας από τον προσδιορισμό θέσης εμπορικών σημάτων, ολοκλήρωση της δομής προϊόντων, συσκευασία που σχεδιάζει, εξάρτημα που επιλέγει, κατασκευή προϊόντων στο ODM λειτουργίας αγοράς προγραμματισμού.
Είστε θερμά ευπρόσδεκτοι να μας έρθετε σε επαφή με εάν μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

 

Κίνα Guangzhou Mebamy Cosmetics Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

15 έτη σταθερής ανάπτυξης είναι ο λόγος ρίζας της προόδου μας

 

το 2001, εργοστάσιο καλλυντικών Guangzhou Mebamy χτίστηκε, και πωλούμε τα προϊόντα φροντίδας δέρματος στην Κίνα. 

 

το 2002, υπάρχουν πολλοί πελάτες έρχονται να επισκεφτούν το εργοστάσιό μας και να διατάξουν τα προϊόντα φροντίδας δέρματος από μας. 

 

2005, όλο και περισσότερη επαφή πελατών της ΕΕ εμείς για να διατάξει τα προϊόντα φροντίδας δέρματος με τους ιδιωτικό εμπορικό σήμα. 

 

το 2007, χτίζουμε το εμπορικό τμήμα αλλοδαπών μας, το οποίο το όνομα είναι Co. καλλυντικών Guangzhou Mebamy, ΕΠΕ. 

 

το 2017, πωλούμε σχεδόν τα προϊόντα φροντίδας δέρματος σε όλη τη λέξη, η κύρια αγορά είναι ΕΕ και Βόρεια Αμερική .....

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Αριθμός Υπαλλήλων : >100

Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-10000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2008

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Guangzhou Mebamy Cosmetics Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Guangzhou Mebamy Cosmetics Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Guangzhou Mebamy Cosmetics Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Guangzhou Mebamy Cosmetics Co., Ltd Πιστοποιήσεις